hotel-razvan-pentru-viataHotel Razvan se implica in ajutorarea copiilor defavorizati

“Daca ai mult,da si altora din bunurile tale.Daca ai putin,da din inima ta.”
Fernad Fouriner-Avery

Hotel Razvan sustine www.salveazavieti.ro, www.imparte.ro si alte fundatii si organizatii caritabile, impreuna cu acestea propunandu-si sa fie de ajutor celor care in aceste momente trec prin situatii dificile.

Traim pentru a castiga bani, pentru a prospera in ochii celorlalti. Suntem fericiti numai daca avem cea mai mare si cea mai aratoasa casa, cea mai performanta masina si cele mai moderne telefoane.

Dar daca ne uitam pentru o secunda in interiorul nostru, aceste obiecte nu ne fac mai fericiti, aceste fapte nu ne aduc linistea…..

Hotel Razvan nu incerca sa iesa din tipare; nu vrea sa castige nimic cu asta, spera doar ca dumneavoastra sa va opriti o secunda din activitatile cotidiene si sa va ganditi cand ati facut ultima oara o fapta buna, cand ati ajutat ultima oara pe cineva?

Hotel Razvan a ales sa nu fie indiferent si sa schimbe ceva in viata copiilor neajutorati ,a celor care sunt bolnavi ,a celor care din munca cinstita nu reusesc sa faca fata nevoilor cotidiene. S-a inceput prin a gazdui pe site-ul www.hotelrazvan.com asociatii si fundatii . La receptia hotelului se gaseste o cutie pentru donatii. In acest fel fundatia Deschide-ti sufletul,este ajutata in isi indeplineasca misiunea. Hotelul Razvan va dona toate incasarile din week-end-ul Sfantului Valentin,catre www.imparte.ro

Si nu se va opri aici….

“Toti suntem facuti dupa chipul lui Dumnezeu”,suntem parte din Creator, esenta noastra inseamna IUBIRE si totusi am lasat materialul sa ne diferentieze.

Suntem datori fata de semenii nostri iubire si respect . Nu indiferenta. Este datoria noastra ca favorizati fiind acum ,sa le intindem ambele maini in ajutor.

MAI JOS PUTETI VEDEA O LISTA A EVENIMENTELOR DE CARITATE ORGANIZATE LA HOTEL RAZVAN:
Eveniment Caritate: Sf. Valentin la Hotel Răzvan 2012

Pachet de Sfantul Valentin 2013

Hotel Razvan partener AIESEC Bucharest

Spectacol umanitar 8 aprilie

Sanda Ladosi si Vasile Seicaru au cântat pentru pici

21.03.2011 – Donaţie pentru Alesia din partea Hotelului Răzvan

Donaţie în urma evenimentului de caritate: Sf Valentin la Hotel Răzvan

Eveniment Caritate: Sf. Valentin la Hotel Răzvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *