Cum ne pregătim de iarnă?

O vorbă din popor zice că iarna îţi faci căruţă şi vara sanie, la noi în hotel vara este perioada în care ne pregătim cămara pentru iarnă.
Colegii noştri din bucătărie s-au apucat deja de pregătiri, au fost preparate gemuri si dulceţuri, iar în curând vor începe pregătirile de zacuscă (cea mai bună!), iar în septembrie şi octombrie vom pune murături 🙂

Dar realizăm că nu suntem atoateştiutori şi ne-am gândit să cerem ajutorul celor din jur pentru a afla reţete cele mai ieftine şi mai uşor de preparat pentru gemuri, dulceţuri, murături şi alte bunătăţuri pe care să le preparăm acum şi să le servim la iarnă clienţilor noştri în restaurantele Namaste şi Reddo.
Şi cum nu vrem să părem nerecunoscători, ne-am decis să organizăm un concurs cu premii constând în aparatură electrocasnică şi ustensile de bucătărie (vase termorezistente, produse Tefal, mixer) în valoare totală de 1000 lei.

Ce trebuie voi să faceţi?
– în fiecare săptămână (marţi) vom da aici pe blog şi pe facebook un fruct sau o legumă, iar voi va trebui să ne recomandaţi cea mai bună, ieftină si uşor de preparat reţetă de conservare a acelui fructe sau a acelei legume.
Pentru aceasta vă vom recompensa la sfârşitul săptămânii cu un premiu, pe care îl vom anunţa la începutul concursului.
Nu-i aşa de greu, nu? Sigur v-a învăţat bunica un secret 🙂

Până mâine colegii din bucătărie se decid care va fi primul fruct şi primul premiu.
Regulamentul Concursului îl găsiţi aici

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *