Un clopoțel

Viața în recepție este una foarte amuzantă. Recepția îți oferă posibilitatea de a cunoaște tot felul de oameni și dacă ești o persoană comunicativă, pe mulți dintre aceștia ți vei face amici.

Dar pentru recepționerii de pretutindeni există o mare problemă – clopoțelul. Nu pentru că ne-ar deranja, ci pentru că îl auzim de prea multe ori.

Întotdeauna când se cazează un client, ne dăm seama din privirea sa dacă vrea să sune clopoțelul de pe recepție. Îl privește cu mirare amestecată cu dorință și întreabă cu jumătate de gură „Se poate?”. Bineînțeles, niciunul dintre noi nu va spune „Nu”, așa încât va întinde o mână ușor tremurândă și mai întâi va apăsa ușor. Clopoțelul va scoate un ding! încet, dar este suficient să îl facă pe client să mai apese de 3-4 ori.

E adevărat, clopoțelul ne obosește, dar e atât de plăcut să vedem oameni în toată firea râzând de la un simplu ding.

V-am zis noi că viața de recepționer este foarte interesantă.

Și dacă vreți să testați un clopoțel, avem un link pentru voi să vedeți cum e.

*sursa foto

Share

Comments

  1. Multumim Profil Comert Expert Business!
    Asociatia Piticot multumeste cu respect SC Profil Comert Expert Business SRL sub a carui egida se afla Hotel Razvan si Hotel Elizeu, pentru responsabilitatea sociala de care a dat dovada si permanentul sprijin pe care l-a acordat beneficiarilor nostri. Este si situatia lui Mattias Golimbiovschi, un baiat de numai 7 ani, din judetul Suceava, greu incercat de viata pana la aceasta varsta.
    Mai multe detalii aici: http://www.piticot.org/donatii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *