Ce poti vizita prin Bucuresti?

image

Dragii nostri, se apropie finala UEFA ce va avea loc in Bucuresti si ne-am gandit sa facem o lista cu locurile pe care le vom recomanda clientilor nostri ce se vor caza in acea perioada.
In receptie ne-am pus mintea la treaba si am gasit urmatoarele puncte turistice spre care ii vom indruma pe clientii nostri. Totusi, ne dam seama ca nu le stim pe toate, asadar daca aveti si alte idei, puteti lasa un comentariu si noi le trecem pe lista noastra.
Muzeul Municipiului Bucuresti, acesta l-am trecut pe lista pentru ca am vrea ca vizitatorii nostri sa afle ceva si despre capitala noastra.
Muzeul Satului, clar pe orice lista, pentru ca este o placere sa te plimbi pe aleile acestui muzeu si sa iti imaginezi viata romanilor acum 100, 200, 300 ani.
Palatul Parlamentului, desi nu ne place noua bucurestenilor, trebuie sa recunoastem ca este un punct de atractie pentru toti vizitatorii straini si trebuie sa fie pe aceasta list. Mai mult, in Palatul Parlamentului se afla si Muzeul National de Arta Contemporana.
Muzeul National de Arta, cel care se afla in Palatul Regal, aici puteti gasi lucrari ale unor artisti celebri precum El Greco sau Monet.
Palatul Cotroceni merita sa fie vizitat pentru arhitectura sa si pentru a vedea cum si unde au trait regii Romaniei.
Muzeul National al Aviatiei Romane este un muzeu cu un patrimoniu foarte bogat, cu colectii de obiecte si documente ale lui Aurel Vlaicu sau Traian Vuia.
Ca parcuri vom recomanda Herastrau, Cismigiu si Parcul Alexandru Ioan Cuza. Voi ce alte puncte de atractie ati recomanda?

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *