Robbie Williams vine la concert in Bucuresti!

Luna aceasta, pe 17 iulie, în Piața Constituției, va avea loc un concert în premieră, avându-l ca interpret pe Robbie Williams.

Este prima oară când artistul vine în România la un concert, iar ceea ce a pregătit este o îmbinare a hit-urilor sale și a unor piese jazz, timp de aproximativ două ore și jumătate.

Robbie Williams

„Let Me Entertain You Tour 2015” este cel de-al 11-lea turneu a lui Robbie Williams, care a debutat în martie. Până acum artistul a avut show-uri în orașe precum Barcelona, Paris, Moscova, Bratislava sau Tel Aviv, iar după ce va pleca din București va merge în Belgia, Elveția și Italia.

Robbie-williams-f1-singapore

 Despre artist:

Robbie Williams este un cântăreț și compozitor britanic, care deși și-a inițiat cariera în trupa numită Take That, a început să câștige popularitate din 1997, când a lansat albumul solo Life Thru a Lens.

Artistul a intrat și în Cartea Recordurilor, după ce a vândut într-o singură zi peste 1,600,000 de bilete pentru turneul „Close Encounters”, în anul 2006.

Angels este o piesă lansată de către artist în anul 1997, care este însă și astăzi un hit.

Dacă tu deja ți-ai cumpărat bilet la concert, nu uita și de oferta noastră! Cu biletul pe care deja îl ai, beneficiezi de un pachet special la noi la hotel: cameră dublă la doare 45 euro/noapte sau cameră single la 30 euro/noapte. 

Pentru rezervări ne găsești la adresa de e-mail rezervari@hotelrazvan.com sau la telefon:  0213200173/0213200183.

Vă așteptăm!

 

sursă foto 1, 2; sursă info 1, 2

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *