La Antipa culorile prind aripi!

Așa cum sugerează și titlul, vara aceasta Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” deschide o expoziție deosebită, prin care vom  avea ocazia să descoperim frumusețea fluturilor tropicali.

Expoziția va fi deschisă de pe 30 iunie până pe 6 septembrie, timp în care vom avea putea să cunoaștem mai îndeaproape acest grup de animale cu un mod de viață atât de fascinant.

861

Această expoziție ne oferă posibilitatea de a cunoaște o mică parte din lumea acestor insecte extrem de deosebite. Vor fi prezentate diferite specii larg răsândite de fluturi, din regiuni tropicale din America, Africa și Asia.

Ceea ce este interesant este că se vor putea observa îndeaproape, în mediul lor aproape natural, ceea ce ar mai fi posibil doar în mediul lor natural, la mii de kilometri distanță de țara noastră. Fluturii sunt percepuți ca fiind simboluri cvasi-universale ale frumuseții delicate și efemere, impresionând de fiecare dată prin bogăția culorilor de pe aripi, mișcărilor delicate și felul în care zboară.

fluturi_b-crop-644x416

Expoziția este deschisă către publicul larg de marți până duminică, între 10 și 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18:00).

Prețurile sunt următoarele: Biletul întreg costă 12 lei, iar cel redus costă 10 lei (pentru pensionari, studenți, elevi și copii peste 3 ani).

Noi vă recomandăm să mergeți la această expoziție și să vă lăsați fascinați de frumusețea fluturilor tropicali!

sursă foto și info :1, 2

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *