Hai la pas prin București!

O activitate diferită pentru cei care trăiesc în București este aceea de a explora capitală, de a o lua la pas și descoperi istoria și poveștile ascunse în spatele clădirilor.

Uneori este interesant să observăm orașul și dintr-o altă perspectivă, fie că locuim în București sau nu. Voi de câte ori v-ați luat câteva ore libere doar pentru a vă plimba prin oraș, admirând clădirile, parcurile și micile străduțe?

one-happy-summer-group

Pentru a face această activitate cât mai accesibilă tuturor, cei de la Walkabout Free Tour, au lansat o inițiativă interesantă, prin care organizează zilnic tururi ghidate gratuite prin oraș. De obicei cei care participă la aceste activități sunt internaționali veniți în vacanță sau în trecere prin București, însă este o ocazie numai bună pentru toată lumea de a descoperi câte ceva despre capitala României.

Scopul este acela de a permite tuturor de a explora atracțiile cele mai ascunse ale Bucureștiului și de a descoperi arhitectura mixtă și poveștile din spatele oamenilor și clădirilor pe care orașul le are, de la faimoasa „epocă de aur” până la revoluția din 1989.

Punctul de plecare pentru aceste tururi este la Piața Unirii, de la orele 10:30 sau 18:00. Durata turului este de aproximativ de 2 ore, iar mai multe detalii puteți afla pe site-ul lor.

Dacă vă hotărâți să mergeți, să nu uitați să ne spuneți și nouă cum a fost!

sursă foto

 

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *