Hai pe Cai la Izvor!

Pentru cei care au fost întotdeauna atrași de călărie, însă nu au avut oportunitatea de a fructifica această dorință, vara și toamna asta, chiar în centrul Bucureștiului, vor avea oportunitatea până pe 1 noiembrie de a face echitație.

14

Western Dream a venit cu inițiativa deosebită de a duce frumusețea echitației mai aproape de bucureșteni. Astfel că,  în parcul Izvor, pe un spațiu verde întins, cu vedere la Palatului Parlamentului, se întinde micul centru de echitație. Există cursuri de călărie atât pentru copii, cât și pentru adulți, nivelul de predare fiind diferit în funcție de nivelul de experiență al călărețului.

35

Programul este zilnic, de la 9:00 la 19:00, iar tarifele sunt următoarele: atât pentru începători, cât și pentru avansați, o ședintă de 30 de minute costă 50 lei, iar o ședință de 45 de minute costă 70 lei.

Vă invităm să descoperiți tainele echitației încercând acest tip de activitate puțin mai neobișnuită pentru a fi desfășurată în mijlocul orașului. Totuși, relaxarea și amintirea unei experiențe deosebite sunt garantate!
Mai multe informații găsiți pe site-ul oficialwww.westerndream.ro

 

sursă info&foto

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *