Hai la Zilele Bucureștiului!

Așa cum fiecare om își serbează ziua de naștere în fiecare an, așa și orașul nostru, București, împlinește anul acesta 556 de ani de existență.

Astfel că, în perioada 18-20 septembrie, veți putea asista la mai multe evenimente organizate de către Primăria București prin care putem sărbători împreună „ziua de naștere„ a capitalei.

Vă vom prezenta 2 evenimente importante care vor avea loc în acest weekend:

1. iMapp Bucharest 2015

Anul trecut ne-am putut bucura pe proiecții realizate pe Casa Poporului, însă de data aceasta faimoasa clădire va fi personalizată și reinterpretată printr-o imagine 3D complexă, care se va anima prin forme și culori pe întreaga suprafață a clădirii, de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Pe lângă proiecțiile pe clădire, va mai avea loc și un concert susținut de Argatu & Friends, urmat de Șuie Paparude și având ca punct culminand celebra formație de electro-swing Parov Stelar.

2. Noaptea albă a Bucureștiului – Instalații interactive

Centrul Vechi devine în timpul nopții de 19 septembrie o rețea de instalații interactive și instrumente audio-vizuale care o transformă într-un teren de joacă. O să aveți ocazia să vedeți Bucureștiul populat cu diverse animații proiectate, jocuri de laser și sunet, display-uri luminoase, dar și concerte de muzică și pictură live.

 Voi o să mergeți la unul din aceste două evenimente? Dacă da, să ne spuneți și nouă cum a fost!

sursă articol

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *