Hai la Art On Display #2!

De joia trecută a început deja un eveniment mai neobișnuit. Este vorba de Art on Display, aflat acum la cea de-a doua ediție.

Din fericire, evenimentul va mai ține până pe 25 octombrie, animând într-o modalitate vizuală orașul București, cu scopul de a-l transforma într-o galerie temporară de artă.

cbc46f8c52ebc07fd5de2be84a0e059c_view

Acesta este un eveniment public, nu este nevoie de bilet sau de rezervare. Vitrinele magazinelor și alte spații depe bulevardele principale ale capitelei vor găzdui expoziții și diverse instalații, oricine care trece pe acolo având ocazia să se bucure de ele.

Scopul acestui proiect este acela de a aborda spațiul urban într-un mod diferit, reflectând asupra stadiului estetic actual al orașului.

1014110555_comedia

În cadrul primei ediții a evenimentului ART ON DISPLAY, atenția a fost atrasă asupra Bulervardului Calea Victoriei, iar anul acesta, evenimentul se va extinde, cele 11 proiecte participante fiind prezentate atât în zona centrală a orașului, cât și în alte zone.

Până pe 25 octombrie vă mai puteți bucura de vizionare a diverselor proiecte din vitrinele și spațiile exterioare participante:  Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 35 (spațiul Villeroy & Boch), Pța. Gării de Nord nr. 1-3 (intervenție în spațiul Gării de Nord), Bd. Calea Victoriei nr. 143 (spațiul S&A Interior), Str. Piața Amzei nr. 5 (spațiul A5), Bd. Calea Victoriei nr. 114 (spațiul Musette Kube), Bd. Calea Victoriei nr. 81 (spațiul As Travel), Str. Georges Clemenceau nr. 2 (spațiul The Art of Living Gallery), Str. Edgar Quinet nr. 9 (spațiul Cărturești Quinet), Bd. Carol nr. 53 (spațiul Carol 53).

De asemenea, găsiți mai multe datalii pe site-ul proiectului, unde vor fi disponibile și hărți cu trasee pe care le puteți parcurge: www.artondisplay.ro

Proiectul este finațat de Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB, prin programul cultural „Ești București”.

 

sursă info
Sursă foto 1, 2

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *