Câștigă o invitație la concertul trupei Celelalte Cuvinte!

Vinerea asta, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe din București, trupa Celelalte Cuvinte va apărea în fața publicului cu câteva piese noi, în avampremiera albumului ce va fi lansat în curând.

Evenimentul este gândit mai degrabă ca o repetiție cu publicul, atmosfera fiind una caldă, de suflet.

Trupa Celelalte Cuvinte este o trupă live, cu o identitate aparținând peisajului rock românesc.  De aceea trupa își dorește ca noile piese să fie mai întâi auzite și receptate de către fani, înainte de a fi înregistrate.

00000003839-1b5e-800x800-n-47bb2031

Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca Muza mea și Astă lume. Pentru noi concertul reprezintă o repeție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei“, declară Călin Pop.

Trupa este una dintre cele mai longevive trupe rock din România, iar evenimentul va cuprinde atât piese noi, cât și piese deja cunoscute, cum ar fi: Zmeie, Scrisori iubite, dacă vrei, iarbă de 34 de ani împreună.

asta-lume-si-muza-mea-cu-celelalte-cuvinte-18482834

Dacă îți dorești să câștigi una dintre cele 5 invitații duble la concert, nu uita să lași un comentariu la postarea de pe pagina noastră de Facebook, cu numele piesei tale preferate. Ai timp să faci asta până pe 26 noiembrie, ora 10:00.
Pe parcursul zilei de 26 noiembrie vom alege cei 5 câștigători prin tragere la sorți.

Succes!

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Gala, powered by Rock FM.

sursă info
sursă foto

Share

Recommended Posts