Oaspeții noștri, prietenii noștri

Pentru noi oaspeții noștri sunt cei mai importanți, de aceea ne străduim întotdeauna ca aceștia să aibă un sejur cât mai plăcut, adaptat nevoilor lor. Citiți mai jos părerea unuia din oaspeții noștri din ultima lună!

12540427_965968006812774_1991221897_n (1)

 „Hotel Răzvan mi-a depășit așteptările și nevoile. Pentru sejurul meu în București am găsit acest hotel având o locație convenabilă; camerele sunt bine echipate, funcționale și curate. Sunt fascinat și de miciile detalii, precum tablourile originale amplasate pe coridoruri sau camere. De asemenea și amplasarea plantelor în spațiul deschis ajută la crearea unei atmosfere pozitive și plăcute.

Cel mai important lucru, după faptul că nevoile mele au fost acoperite în totalitate, este atitudinea lor de a se gândi  întotdeauna la „cum s-ar simți oaspetele”. Și asta apreciez cel mai mult la Hotel Răzvan: atmosfera călduroasă și prietenoasă care este aici și care se resimte prin orice persoana din cadrul personalului hotelului. M-am simțit întodeauna bine primit aici. Acest hotel a devenit pentru mine casa mea din București atunci când sunt departe de casă. ”

H.G Charing, Londra (UK), testimonial din data de 12 februarie 2016

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *