5 locuri în care să mergi de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se aproprie cu pași repezi și, neștiind cum va fi vremea în weekend, dacă ne vom putea bucura de o plimbare în parc, ne-am gândit să vă recomandă câteva cafenele sau restaurante în care vă puteți petrece câteva ore relaxante împreună cu persoana dragă.

 1. Cafeneaua Franklin 9

franklin9

 

Franklin 9 este un loc cochet, cu prăjituri, flori proaspete și un aer vintage. Se pot găsi colaje în stil dadais pe pereți și abajururi-mozaic. Cafeneaua este localizată foarte aproape de Ateneu, pe o străduță.

2. Victoriei 18

image_1058_2_large

 

Victoriei 18 reprezintă un concept diferită în lumea restaurantelor. Îl puteți găsi pe Calea Victoriei, într-o clădire care are o lungă istorie, strâns legată de domeniul modei.  De aceea, amenajarea interioară este axată pe colecțiile unor designeri români. Meniul este unul internațional, așa că veți putea alege cu ușurință dintr-o gamă largă de salate, supe, pizze și deserturi.

3.  YaYa Cucina Italiană

a83e1cabf6083108019fad3e53874679_view

 

Situată aproape de Calea Floreasca, pe o străduță, această căsuță cochetă te face să crezi, fără să vrei, că ești în Italia. Pe fundal vei putea asculta melodii in italiană, iar totul are nuanțte de turcoaz sau verde.

4. Upstairs

Upstairs-Restaurant-Bucuresti-2

 

Dacă vă doriți ca de Valentines Day să fiți la propriu la inălțime, aveți aici un loc perfect, aproape de Piața Victoriei. Vă puteți bucura de o atmosferă relaxată, modernă și colorată, în timp ce priviți de la înălțime priveliștea. Dacă mergeți și înspre seară este și mai bine, prindeți apusul!

5. Social 1

WP1V0292

 

Foarte aproape de Palatul Parlamentului putem găsi Social 1, local foarte simplu, dar în același timp sofisticat. Deși nu este foarte mare, arată foarte aerisit și are și o priveliște pitorească.

sursă articol
surse foto: 1, 2, 3, 4, 5

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *