Hotel Razvan a fost la Global Village

Hotelul Razvan a avut placerea de a face parte din lista partenerilor AIESEC, in proiectul Stepping Stones, un proiect creat special pentru a promova toleranta si multiculturalismul. Timp de 4 saptamani, traineri din 6 tari: Brazilia, China, Indonezia, Japonia, Egipt si Kazahstan au participat la workoshopuri si au promovat traditiile si cultura propriilor tari.
In hotelul nostru au fost cazati acesti traineri si am avut si noi ocazia sa ii cunoastem si sa invatam de la ei.
Aceste 4 saptamani de workshopuri au fost incunate pe 11 Martie de evenimentul Global Village organizat in Mall Vitan. Aici au avut standuri 10 tari care ne-au prezentat traditiile si cultura lor.
La standul Indoneziei ne-au primit imbracati in costumul traditional si am fost serviti cu cele mai interesante chipsuri, al caror nume nu il putem pronunta, dar credeti-ne erau minunate.
La standul Chinei, am aflat cum se scrie Hotel Razvan cu caractere chineze, iar la standul Emiratelor Arabe am baut cafea traditionala si ne-am facut poze cu un beduin.
A fost o onoare si placere pentru noi sa facem parte din randul partenerilor acestui frumos eveniment organizat de AIESEC Bucharest si sigur vom mai ajuta la organizarea altor asemenea evenimente.

Share

Comments

  1. Popovici Georgeta : martie 13, 2012 at 12:43 pm

    Va felicit pentru efortul de a fi partenerii unui eveniment grandios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *