Avem copii!

Avem copii în practică, asta voiam să spunem. Am semnat un contract cu Colegiul Tehnologic “Grigore Cerchez” și pe parcursul întregului an școlar veți putea vedea în hotelul nostru adolescenți care învață ce înseamnă să fii ospătar, bucătar, cameristă sau recepționer.
Ne bucurăm că putem ajuta în acest fel, cu toții știm că în domeniul hotelier avem nevoie de oameni cu experiență și educați în ideea de a oferi servicii cât mai bune clienților, iar noi ne-am promis să îi învățam tot ce știm pe acești copii.
Chiar astăzi dimineață, colegul nostru Ilie i-a învățat pe “băieții lui” cum se face un mise en place, cum se servește clientul și în curând veți fi serviți chiar de ei, bineînțeles sub supravegherea șefului de sală.
Este o experiență benefică și pentru elevi, care văd exact cum funcționează un hotel, dar este o experiență foarte bună și pentru noi pentru că acum ne reîmprospătăm și noi cunoștințele.
Cu toții știm că să înveți pe cineva o meserie te responsabilizează și sigur vom rămâne cu amintiri frumoase din acest stagiu de practică!

Share

Comments

  1. Felicitari!! Imi amintesc si acum cu emotie perioada de practica! Chiar daca au trecut multi ani de atunci, locatia si oamenii aceia minunati sunt tot in sufletul meu! De fiecare data cand am un succes pe plan profesional ma gandesc cu drag la Roxana si Cristian! Si cand sunt in impas ma gandesc : oare cum ar proceda ei in situatia respectiva? 🙂 multumesc, Hotel Razvan, pentru aceasta initiativa mununata! Copiii vostri sigur vor fi incantati sa lucreze in domeniu si vor pleca de la voi muuult mai intelepti, mai dornici sa-si arate maiestria si mai bogati profesional si spiritual pentru ca au parte de o echipa de oameni minunati!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *