Terase si gradini din Bucuresti

Săptămâna asta vrem să vă propunem câteva terase în care să mergeți și să vă relaxați, că tot a venit vremea frumoasă și căldura!

1. Infinitea

11e589e351a0124c20a0c2a752e35e4e_view

Prima este ceainăria Infinitea, care se află în zona parcului Romniceanu, printre străduțe întortocheate, dar liniștite, și mulți copaci care fac umbră caselor vechi de pe marginea străzilor. Aici poți găsi tot felul de ceaiuri calde sau reci, care vin în ceainice sau carafe de 800-1000 ml, suficient de mult pentru două persoane.

2. Cafe Verona

6e3997545da2a9b9ab24457fa3403044_view

Cafe Verona este o terasă situată în aproprierea Pieței Romane, lângă librăria Cărturești. Am putea spune că reprezintă o oază de liniște în mijlocul agitației urbane. Terasa are o capacitate destul de mare, există mult spațiu verde și copaci care să facă umbră atunci când tot ce o să ne dorim o să fie puțină răcoare.

3. Gradina OAR

gradina-OAR

Situată foarte aproape de Cafe Verona, Gradina OAR reprezintă tot o grădină care te scoate din agitația Bucureștiului. Este plină de flori și de verdeață, are un aer mai boem și este gândită astfel încât să pară că nici nu ai mai fi în oraș. Este unul dintre locurile unde vin foarte mulți designeri, studenți la arhitectură sau fotografi, ceea ce înseamnă că reprezintă un loc perfect pentru o zi în care îți dorești să lucrezi, dar nu la birou, ci în aer liber.

 

4. Ceainaria Cinci

ceainaria-cinci

Ultima terasă pe care ți-o recomandăm este Ceainăria 5, mai în sudul Bucureștiului, care este puțin mai greu de găsit. Este ascunsă printre străduțe, însă atunci când ajungi acolo este ca și cum ai descoperi o comoară. Pentru a te bucura de relaxarea din spațiul amenajat în curte, trebuie să te descalți și să îți lași toate grijile la intrare. Aici te poți delecta cu dulciuri aromate, oameni simpatici, bună relaxare, dar și o atmosferă internațională, datorată străinilor care sunt cazați în hostelul din curte.

 

Voi ați fost în vreuna dintre aceste locuri? Dacă da, cum vi s-a părut?
Dacă mai aveți propuneri de terase și grădini în care am putea merge să ne relaxăm, așteptăm să ne scrieți într-un comentariu!

sursă foto 1 2 3 4

sursă info 1 2

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *