André Rieu vine la Bucuresti!

La începutul lunii iunie vom avea ocazia să-l vedem pe scena din București pe André Rieu, cel mai de succes violonist din lume.

andre-rieu

 

André Rieu este un personaj aparte, care în fiecare an, împreună cu orchestra sa, Johann Strauss, susține aproximativ 100 de concerte prin toată lumea, care deși sunt de muzică clasică, nu sunt precum concertele clasice cu care suntem obișnuiți! Turneele sale sunt prezente in Billboard Top 10 de 10 ani încoace, având mii de bilete vândute anual.

André Rieu are și o companie care este numită  „André Rieu Productions”, unde peste 100 de angajați lucrează în mod constant pentru el și unde alți 100 de oameni colaborează cu el în timpul turneelor sale.

Datorită cererii foarte mare a publicului român, André Rieu va suține anul acesta, pe lângă concertele programate în perioada 11-14 iunie, unul pe 6 iunie, de la ora 18:00, în Piața Constituției. 

Concertele sale nu sunt extraordinare doar dataorită faptului că are un repertoriu de piese clasice impresionant, ci și de de entuziasmul și buna dispoziție pe care el și orchestra sa reușesc să le transmită către public, în timpul spectacolelor.
Ca fapt divers, André Rieu cântă pe o vioară Stradivarius fabricată în 1667.

Violonistul are și un scurt mesaj pentru noi, pe care vă incurajăm să-l ascultați.

 

Cine merge la concert la André Rieu la începutul lunii iunie?

Pentru cei care o fac, nu uitați că la noi la hotel beneficiați de reducere la pachetul de cazare. Cameră dublă la doar 45 euro/ noapte sau cameră single la 38 euro/noapte.

Rezervările se pot face pe e-mail la adresa: rezervari@hotelrazvan.com

 

sursă foto; sursă info

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *