Gradina cu filme

De sâmbăta trecută s-a dat drumul la „Grădina cu Filme”, locul din Piața Lahovari unde oamenii care vor fi vara aceasta în București se vor putea bucura de filme, piese de teatru, stand-up comedy și muzică live. Inițiativă are loc în curtea Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

gradina-cu-filme-2

Programul este unul variat, fiecare zi a săptămânii fiind dedicată unei activități diferite.

În fiecare luni, marți, miercuri de la 20:30 putem viziona filme de renume. De asemenea, înainte fiecărei proiecții de miercuri vom putea avea ocazia de a sta la discuții cu oameni din lumea filmului, alături de jurnalistul și criticul de film Ileana Bîrsan.
Întâlnirile nu vor fi formale, diverși actori și regizori își vor împărtăși din experiența lor pe platourile de filmare, dar și părerile lor în legătură cu producțiile de cinema.

gradinacufilmePe de altă parte, în fiecare joi și sâmbătă din vară ne vom putea bucura de momente de stand-up comedy, împreună cu Teo, Vio și Costel, iar în fiecare vineri, începând cu ora 20:30, va avea loc Electro Acoustic Garden, unde vor participa diverși soliști și trupe de top din România.

În ultima zi a săptămânii, începând cu ora 20.00,  ne vom putea bucura de piese de teatru realizate de studenți de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică „I.L Caragiale”.

Programul este unul foarte diversificat, unde fiecare poate găsi ceva pe placul lui. Noi vă recomandăm să îi urmăriți pe pagina lor de Facebook, ca să fiți la curent cu toate evenimentele!

Weekendul care vine avem în program următoarele:
Vineri 22 mai 2015 – Concert Trupa URMA
Sâmbătă 23 mai 2015 – Stand-up Comedy cu Teo, Sorin și Toma
Duminică 24 mai 2015 – Piesă de teatru „Sylvia” de A. R. Gurnex

Suntem de părere că această Gradină cu Filme poate reprezenta o bună ocazie de a lua o pauză și de a ne relaxa, în timp ce savurăm puțină artă.

 

sursă foto 1, 2sursă info

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *